recreate ervaar de wereld van straks

Martijn Antonissen uit Lemelerveld en Roy Kamphuis uit Wierden zijn begin 2014 gestart met Recreate bv, een nieuw en innovatief bedrijf rond software- en 3d-ontwikkeling. De focus ligt met name op business development, procesverbetering, effectiviteit en sales tools, waarbij gebruik wordt gemaakt van Virtual Reality, Augmented Reality, Web Development, Virtual tours en Software engineering. Geen alledaagse begrippen voor de meeste ondernemers, maar Martijn en Roy geven in dit artikel graag en enthousiast uitleg over hun expertises waarmee ze uw klant- en bedrijfsprocessen een flinke oppepper kunnen geven.

Martijn: “Bij Software engineering verhogen we de effectiviteit en productiviteit van bedrijven zonder vaste dure pakketten te gebruiken. Daarnaast denken we mee met bedrijven, wat is nou daadwerkelijk belangrijk? Hoe ziet het proces er op dit moment uit en hoe is dit te verbeteren? Met onze expertise kunnen we bijvoorbeeld het calculatieproces of offertetraject optimaliseren. Ook kunnen we bedrijven ondersteunen bij klantervaring: Hoe tonen we de producten op een aantrekkelijke manier en hoe kunnen we het beslissingstraject verkorten?”

We zijn tegenwoordig al heel ver in het visualiseren van producten en de vertaalslag naar Virtual Reality maakt zijn opkomst. Roy: “Met de komst van de Oculus Rift waant uw klant zich in een virtuele wereld van uw product, machine, medische oplossing, woning, etc. Hierdoor geeft u als ondernemer uw gebruiker of klant de meest uitgebreide ervaring of beleving. De oplossingen zijn eindeloos en Recreate helpt u graag met dit creativiteitsproces”.

Met behulp van de Augmented Reality (AR) wordt informatie op een intuïtieve en interactieve manier weergegeven op tablet of smartphone. Hierdoor krijgt de gebruiker een beter beeld van het product, dienst of proces. Martijn legt uit: “AR is gerelateerd aan Virtual Reality, maar het grote verschil is dat bij virtuele realiteit de ervaring van de echte wereld grotendeels wordt vervangen door een gesimuleerde wereld. AR voegt echter een extra informatielaag toe aan de waarneming van de reële wereld. Bijna iedereen kan tegenwoordig werken met apps en daarom is het perfect om uw producten of diensten via AR te visualiseren”.

U bent als ondernemer toch trots op uw bedrijf? Waarom stelt u uw bedrijf dan niet 24 uur per dag open voor huidige en potentiele klanten? Roy: “Met een Virtuele tour kunnen we met 360 graden fotografie en film een perfecte impressie geven van uw bedrijfslocatie. Ook kan de 360 graden fotografie worden gekoppeld aan Google Maps, waardoor de bezoeker via Google Maps door uw pand wandelt. Dit is te vertalen naar fotografie en film, maar ook naar 3D impressies, bijvoorbeeld een casco woning die middels een impressie al volledig is ingericht. Ook dit werkt via tablet of smartphone”.

Naast bovengenoemde expertises is Recreate bv ook gespecialiseerd in Web Development, van het aanpassen of bijwerken van een bestaande website tot het ontwikkelen van een complete E-commerce site. Het jonge en innovatieve bedrijf wil haar klanten op verschillende manieren meer exposure geven, effectiever laten werken en een boost geven aan het bedrijfsproces. Al diverse grote klanten maken gebruik van de expertise van Recreate, zoals Telfort, KPN, Stork, WEBO, BJW-wonen, Zehnder group. Binnenkort is Recreate Showcase in de app stores te vinden, een eigen showcase app van Recreate met daarin verschillende augmented reality toepassingen, 360 video, 360 foto en impressies.

Recreate bv

Propaanstraat 7

7463 PN Rijssen

T: 0546 – 789110

M: 06 – 37376792

E: info@recreate.nl

I: staging2.recreate.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.