Home / archiefcentraal / ralph de jongh bij cafe calluna

ralph de jongh bij cafe calluna

Ralph de Jongh heeft zich in korte tijd razendsnel ontwikkeld tot een singer- songwriter van formaat. De energie spat er van af bij Ralph als hij zich vol passie overgeeft aan de blues en de rock waarbij vooral het werk van The Rolling Stones zijn duidelijke voorkeur heeft. Ralph de Jongh is een bevlogen artiest met een wonderlijke drive die niet te stuiten is. Dat leek zo; Want na een periode van grote inzet stokte het lichaam van Ralph. Zijn indrukwekkende solowerk maar misschien wel het meest de enorme inzet met de band had zijn tol geëist. Meer dan een jaar was hij uit beeld en waren er momenten dat hij niets kon. Hij heeft zich hieruit opgericht en is nu helemaal terug. Zijn solo-optredens zijn alweer veelvuldig en binnenkort komt daar de nieuw ingerichte Crazy Hearts bij. Entree € 5,00 aanvang 21:00 uur.

Lees ook

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.