rabelink doet meer dan de klant verwacht

“Dat vrachtwagentje waarmee ik op de foto sta? Ja, grappig is dat. Die staat symbool voor een compleet nieuw wagenpark dat ik voor een logistiek dienstverlener heb mogen regelen. Ze wilden graag uitbreiden. Mooi, denk ik, maar daarmee begint het pas voor mij. Want het financieren van een uitbreiding op zich is niet zo spannend. Dat wordt het wel als het tegen gunstiger condities kan en bovendien een flinke kostenbesparing voor de klant oplevert. En daarin zit nu precies voor mij de uitdaging. Net dat beetje extra kunnen doen. Meer dan de klant verwacht. Banken en andere financiële instellingen zijn vandaag de dag huiverig een lening te verstrekken wanneer een onderneming daarom vraagt en daarom ben ik er trots op dat Rabelink Finance Consultancy voor dit project de financiering wel heeft kunnen regelen”.

De gedrevenheid is tekenend voor Michel Rabelink en zijn enthousiasme aanstekelijk. De geboren en getogen Raaltenaar, 33 jaar en vader van drie kinderen, is afgelopen zomer officieel van start gegaan met zijn bedrijf waarin financiering en advies centraal staan. Met vele jaren ervaring en een zeer uitgebreid netwerk binnen de bancaire wereld, kent hij als geen ander de weg naar succesvolle financiering voor bedrijf en organisatie. Rabelink is gek op innovatieve ideeën. Innovatie is dan ook de motor van de economie, volgens hem. En daar past ook een innovatieve manier van financieren bij zoals crowdfunding. Maar naast crowdfunding en andere alternatieve financieringsmogelijkheden, is Rabelink natuurlijk ook vertrouwd met de reguliere manier van financiering.

“Wanneer banken geen financiering willen verstrekken aan ondernemingen ligt dat maar al te vaak aan een niet goed doortimmerd plan of matige voorbereiding. Het is eigenlijk best simpel; banken willen zien hoe en op welke termijn ze hun investeringen kunnen terugverdienen. Ik help die ondernemers met hoe ze voor de bank dan wel aantrekkelijk kunnen zijn door samen met hen een perspectief biedend financieringsplan te maken. Zo is bedrijfsuitbreiding, bijvoorbeeld in panden, inventaris of wagenpark, ook in moeilijke tijden heel goed realiseerbaar. Maak het inzichtelijk, wees ambitieus, maar wel met beide voeten op de grond”.

Vaak kan het shoppen bij verschillende financiële instellingen flinke besparingen opleveren. Ook onder welke condities er gefinancierd gaat worden is essentieel. “Jazeker, daarom is je netwerk zo belangrijk. Weten met wie je om tafel zit en wat je van elkaar verwachten kunt. Natuurlijk is het fijn als je een besparing kunt regelen voor een klant, maar als dat betekent dat hij vervolgens allerlei boetebedingen voor zijn kiezen krijgt, is dat ook niet de bedoeling. Ik zoek dus altijd naar de optimale balans tussen die twee”.

De deuren van Rabelink Finance Consultancy staan open voor alle ondernemers, groot en klein, met eenvoudige tot complexe financieringsvraagstukken. Of het nu gaat om de aanschaf van een extra grondverzetmachine, internationale expansie of de realisatie van Logistiek Knooppunt Zwartewater, een grote containeroverslag bij Hasselt, Rabelink is bij alle projecten even betrokken. Daar zit ook zijn grote motivatie; de kans van slagen maximaliseren.

Rabelink Finance Consultancy

Boeierstraat 10

8102 HS Raalte

T: 0572-760121

E: info@rabelinkfc.nl

I: staging2.rabelinkfc.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.