raalte blijft punten verspelen

In klasse 5A heeft Raalte alweer niet gewonnen. Ditmaal werd de uitwedstrijd tegen USV verloren met 2-0. De vorige vijf wedstrijden werden door Raalte ook al niet gewonnen. Vorige week vielen er geen doelpunten tegen Zenderen Vooruit. USV won daarentegen met 2-0 van Langeveen.

In de 36e minuut was het Ron Meijerink van USV die de score opende. De 1-0 was de ruststand en bleef ook na rust lang op het scorebord staan. Raalte deed wat het kon, maar wist niet meer te scoren. USV deelde de genadeklap uit in de 88e minuut. Frank Kuijper was de gelukkige. Zo eindigde de wedstrijd in 2-0.

Raalte heeft nu dus al zes wedstrijden achter elkaar niet meer gewonnen. Wellicht volgt de ommekeer volgende week wanneer het thuis speelt tegen hekkensluiter Manderveen. Doordat Nieuw Heeten wel wist te winnen, zakt Raalte van de negende naar de tiende plek. USV houdt de druk op koploper Heracles hoog. Heracles speelde namelijk gelijk tegen Zenderen Vooruit. De koploper staat nu op 29 punten, USV staat nog steeds op nummer twee met nu 27 punten. Volgende week kan USV de koppositie overnemen van Heracles. Dan staat namelijk de wedstrijd Heracles – USV op het programma. Er dan zal wel gewonnen moeten worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.