prijzenpot open marienheem 4000 euro

De tiende editie van het darttoernooi Open Mariënheem heeft een prijzenpot van maar liefst 4000 euro. De organisatie van het toernooi, dat op derde Kerstdag gespeeld wordt, pakt voor deze jubileumeditie extra groots uit.

Er worden op 27 december twee toernooien achter elkaar gespeeld. Om 11.00 uur wordt er gestart met het koppeltoernooi (knock-out). De verwachting is dat om 14.00 uur de finale van de koppels gespeeld is.

Om 14.00 uur starten de enkelwedstrijden. Uiteraard, zoals iedereen gewend is, wordt er eerst in poules gespeeld. Daarna is er een winnaars- en verliezersronde.

Voor beide toernooien is het prijzengeld gelijk. Een hoofdprijs van 750 euro en 250 euro voor de runner-up. Het overige prijzengeld is 125 euro voor de derde en vierde plaats. Voor de nummers 5 tot en met 8 ligt er 50 euro klaar.

Daarnaast is er speciaal voor deze editie is er een bedrag 1250 euro beschikbaar voor degene die tijdens een podiumwedstrijd een 9-darter gooit.

De wedstrijdleiding is dit jaar voor het eerst in handen van Dick Bontekoe, Dinand Kist en Nelleke Tonnis. Zij worden de laatste jaren steeds vaker gevraagd om de wedstrijdleiding uit handen van de organisatie te nemen. Zij staan altijd garant voor een vlotte afhandeling van het toernooi.

Inschrijving is aan de zaal van ’t As-spel in Mariënheem, dus kom op tijd. Meer info op : staging2.openmarienheem.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.