politie pakt rijbewijs verwarde man af

De politie kreeg in eerste instantie melding dat er een personenauto, zonder verlichting, half op de rijbaan van de Nieuwe Deventerweg bij Raalte stond. Ter plaatse bleek de bestuurder een oudere man te zijn. Er was geen alcohol in het spel, maar de man kwam verward over.

De man moest in Gelderland zijn maar kwam dus na vele omzwervingen in Raalte terecht en was behoorlijk in de war. Reden voor de politie om het rijbewijs in te vorderen.

De man moet, als hij zijn papiertje terug wil, een rijvaardigheidsonderzoek doen bij het CBR. De man is later door zijn zoon opgehaald, want het leek de politie niet verantwoord om deze bestuurder nog te laten rijden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.