Home / archiefcentraal / politie geen boete voor carbid op warmelo

politie geen boete voor carbid op warmelo

De politie heeft, in tegenstelling tot wat een omstander liet weten, toch geen boete uitgedeeld van 1.500 euro wegens carbid schieten op de Warmelo in Raalte. “We hebben wel de spelregels uitgelegd”, laat de politie weten.

Eén van de buurtbewoners vertelde dat ze al tien jaar lang Oudejaarsdag vieren met carbidschieten, vuurkorven, oliebollen en een biertje. Woensdagmiddag zou een politieauto om een hoekje hebben gestaan. Toen er met één van de zes bussen werd geschoten, kwam de politiewagen om de hoek. De komst van de politie werd dan ook niet met gejuich ontvangen.

Volgend jaar is de buurt van plan met gas en luchtdruk te schieten om een boete te voorkomen.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.