paul reimert over toekomst helami

“Qua tijd klopte dat misschien niet, maar ik ging van een werkplek met dertig collega’s naar het schuurtje achter mijn huis waar ik de hele dag alleen zat. Via de Helami bleef ik onder de mensen!”

“En de kracht van de Helami is dat we een bestuur hebben dat weet wat er onder de Heetenaren speelt. We zijn Heetense jongens. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de afgelopen tien jaar ook gebruikt heb om me dat aan te leren. Ik kende de toon van de muziek wel, ik heb me ook aangeleerd die swingend te maken.”

“Ik heb een aantal speerpunten voor de komende jaren. De programmacommissie is nu te zwaar belast. De barcommissie heft ook ondersteuning nodig. Want die heeft bijvoorbeeld te maken met het verbod op drankverkoop aan jongeren tot 18 jaar. Dat is nog lastig en de controles zijn heel streng. Dat heeft een paar jaar de aandacht nodig, dan hebben we dat allemaal wel in ons systeem.”

“De Ponymarkt zelf heeft ook aandacht nodig. Want worden er over vijf jaar nog wel pony’s verhandeld? Mag dat veterinair gezien dan allemaal nog? Dus laten we vooruitblikken en de Ponymarkt verbreden. We denken aan verbreding richting streekproducten en bijvoorbeeld gezondheid.”

“We willen ook steeds blijven kijken naar de lengte van de Ponyweek. Twee volle weekenden is en blijft heel veel. Misschien nog niet zo voor de feestgangers, maar wel voor de organisatie. Aan de andere kant staat het programma vanaf het weekend voorafgaand aan de Ponymark als een huis. De skeelertocht, de steeds maar groter wordende menwedstrijd, het programma voor ouderen, het is niet weg te denken uit de Ponyweek.

“En dan die vrijwilligers natuurlijk. Tweehonderd in getal. Die zijn zo geweldig belangrijk. Ik wil proberen dat nog meer zichtbaar te maken. Wij, Heeten, de Ponyweek, zijn daar gewoon van afhankelijk.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.