paarden en muziekspektakel bij bartels

Het jaarlijkse paardenspektakel in Mariënheem krijgt op zaterdag 20 december een extra element met het All-in Kerstveilingfeest. The Spitfires vieren dan hun 75-jarige bestaan. Zij zijn in 1939 opgericht en daarmee de oudste band van Nederland. Voor 25 euro mag je naar binnen en dan trakteert Spitfiresfrontman Hein Migchelbrink je op onbeperkt bier, fris en wijn.

Naast dit grote feest, zijn er de internationale hoefsmederijwedstrijd en de Euro Friesian Cup voor getalenteerde 3- jarige Friese paarden. Tickets voor de dag zijn te krijgen bij de manege of via willie@loatgoan.nl. Bij vier tickets krijg je de CD Box 75 jaar The Spitfires cadeau.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.