overdekt moonlight shoppen goed in de smaak

Het was even improviseren voor de organisatie van het Moonlight Shoppen in Luttenberg afgelopen vrijdag. De organisatie had in de loop van de ochtend het besluit genomen het Moonlight Shoppen te verplaatsen van de straat naar het gezellige Elckerlyc.

Het was even goochelen maar de 23 standhouders konden uiteindelijk toch allemaal een mooie plaats worden toegewezen. Onder goede belangstelling werden om 18.00 uur de deuren opengesteld en stroomde het publiek toe om langs de mooi opgemaakte kramen de verkoopwaar te kunnen bekijken.

Via de hal kon je door de grote zaal naar de huiskamer om daarna via de muziekzaal door de gang weer te uitgang te kunnen vinden. Voor de meeste bezoekers nam dit nog wel de nodige tijd in beslag.

Van mooie kerststukken tot bijouterieën en van handwerkspulletjes tot vogeltaarten van alles werd aan de man gebracht. De Kerstmannen waren aanwezig terwijl buiten de midwinterhoorns te horen waren.

De horeca Luttenberg had gezorgd voor warme chocomelk en glühwein en men kon proeven van een aantal soorten heerlijke stampotten welke door hen waren bereid.

Tijdens het Moonlight Shoppen was er ook nog het kofferspel van de Luttenbergse Middenstand, de afronding hun van Sinterklaasactie. Dit zorgde wel voor wat opstopping in de grote zaal, waardoor de doorstroming even in het gedrang kwam.

Het geheel werd muzikaal opgeluisterd door het mannenkoor De Stroatkjals die hun kerstrepertoire deze avond tenten gehore konden brengen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.