oud wereldkampioenen op open marienheem

De organisatie van het Open Mariënheem weet zich nu al verzekerd van een behoorlijk aantal topspelers. Bij de voorinschrijving staat niet alleen Christiaan Kist, maar ook spelers uit het Nederlandse team zoals Salmon Renyaan, Rick Hofstra en Sven Groen.

Sven Groen koppelt met Jelle Klaasen op voorwaarde dat Jelle op tijd terug kan zijn uit Engeland waar hij meedoet aan het WK bij de PDC.

Ook de kersverse Nederlands kampioen Jan Dekker is van de partij net als de winnaar van 2011 Frans van de Weit. Kevin Voornhout mag tot de sterke outsiders gerekend worden evenals lokale toppers Henk Dozeman, Vincent Kamphuis, Ron Wisniewsky, Jan-Willem Bannink en Patrick van Langen

Voorinschrijving is gewenst maar niet verplicht. Betaling is bij het inschrijven aan de zaal. Zie voor meer informatie: http://staging2.openmarienheem.nl/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.