open dagen bij stal t reelaer

Stal ’t Reelaer houdt op zaterdag 13 december en zondag 14 december open dagen. De open dagen vallen samen met de Kerstcompetitie. Op zaterdagochtend er kijklessen van 10.00 uur tot 13.00 uur. Aansluitend gaat de Kerstspringwedstrijd van start.

De wedstrijd is voor ponyruiters, jeugdruiters en volwassen ruiters van ‘t Reelaer. Op zondag wordt de dressuur verreden. Rond 17.00 uur beginnen de proeven van de carrouselcompetitie (verkleed en op muziek) van de verschillende lesgroepen.

Vind je het leuk om de sfeer te proeven, dan ben je van harte welkom. Je kunt dan informatie krijgen over paardrijden en je kunt je zelfs al opgeven voor de proefmaand paardrijden (voor jong en oud). Het programma van de dag kun je vinden op staging2.reelaer.nl

Je vindt Stal ’t Reelaer aan de Heinoseweg 10 in Raalte. Voor meer informatie: 0572-363398

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.