Home / archiefcentraal / nyhoff ontvangt 10cc zanger tijdens concert

nyhoff ontvangt 10cc zanger tijdens concert

Erwin Nyhoff ontvangt zaterdag 10CC-zanger Mick Wilson voor een gastoptreden in zijn show. Nyhoff speelt dan in het Rabotheater in Hengelo zijn theaterconcert ‘In the Footprints Of…’. Met dit concert brengt Erwin Nyhoff een ode aan zijn inspiratiebron Bruce Springsteen.

Tien jaar geleden, na samen met Graham Gouldman een akoestisch optreden te hebben gegeven in The Green Room in London’s Café Royal, is Mick Wilson een vast lid geworden van de Britse rockband 10cc. In eerste instantie vervult hij de plaats van leadzanger, maar hij speelt daarnaast ook percussie, gitaar en keyboard. In 2011 bracht Mick Wilson zijn debuut album ‘So The Story Goes’ uit, die samen met collega Graham Gouldman geschreven en geproduceerd werd.

Kaarten voor het concert zijn te reserveren via www.rabotheater.nl of aan de kassa van het Rabotheater van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 16.00 uur of telefonisch via 074-2556789. Kaarten kosten 21,50 euro inclusief garderobe en pauzedrankje.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.