nyhoff ontvangt 10cc zanger tijdens concert

Erwin Nyhoff ontvangt zaterdag 10CC-zanger Mick Wilson voor een gastoptreden in zijn show. Nyhoff speelt dan in het Rabotheater in Hengelo zijn theaterconcert ‘In the Footprints Of…’. Met dit concert brengt Erwin Nyhoff een ode aan zijn inspiratiebron Bruce Springsteen.

Tien jaar geleden, na samen met Graham Gouldman een akoestisch optreden te hebben gegeven in The Green Room in London’s Café Royal, is Mick Wilson een vast lid geworden van de Britse rockband 10cc. In eerste instantie vervult hij de plaats van leadzanger, maar hij speelt daarnaast ook percussie, gitaar en keyboard. In 2011 bracht Mick Wilson zijn debuut album ‘So The Story Goes’ uit, die samen met collega Graham Gouldman geschreven en geproduceerd werd.

Kaarten voor het concert zijn te reserveren via staging2.rabotheater.nl of aan de kassa van het Rabotheater van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 16.00 uur of telefonisch via 074-2556789. Kaarten kosten 21,50 euro inclusief garderobe en pauzedrankje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.