nieuwegein geen partij voor kwiek

In de Eerste Divisie werd vanavond de wedstrijd tussen Venus Nieuwegein en Klink Nijland Kwiek gespeeld. De Raalter dames zijn de trotse koplopers en spelen tot op een heden een goed seizoen . Er werd op heden nog maar twee keer verloren en beiden nipt. In de thuiswedstrijd was Klink Nijland Kwiek duidelijk beter dan Nieuwegein en boekten toen een makkelijke overwinning. Vanavond was het niet anders. Met rust stond de Raalter ploeg al met 6-13 voor en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. In de tweede helft gingen ze verder met scoren en kon de voorsprong vergroot worden. Eindstand was dan ook zeer ruim :17-30.

scores Klink Nijland Kwiek:

Lisa Oosterwijk 7, Charlaine Logtenberg 5, Loes Oortwijn 4, Romy ten Cate 3,Hanne van Rossum 2, Nicole Hemmink 2, Carmen Duim 2, Bianca Klein Koerkamp 2, Rosanne Blankhorst 2, Lynn Schiphorst 1

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.