nieuwe single feestlift vol gas

Frank en Marco uit Wijhe vormen samen de feestact Feestlift. Met hun onuitputtelijke enthousiasme behoren ze tot één van de leukste feestacts van Nederland. Naast een grote verscheidenheid aan covers, brengt het duo regelmatig eigen singles uit die door de verschillende radiostations uitstekende worden opgepakt. Niet alleen in Nederland kun je het duo tegenkomen. In het wintersportseizoen kun je ze onder andere tegenkomen in Westendorf en Gerlos. Maar ook aan het Gardameer in Italië zijn ze in de zomer regelmatig te vinden.

Daarnaast hebben ze in 2012 een aantal optredens verzorgd voor de Nederlandse militairen in Afghanistan.

Na een aantal singles te hebben uitbracht via het label Holliwood Records van Edwin van Hoevelaak, hebben ze ervoor gekozen om deze single in eigen beheer uit te brengen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.