nieuwe namen voor dauwpop

Dotan is één van de heetste artiesten van het moment. Single ‘Home’ krijgt heel Nederland niet meer uit haar hoofd en ook laatste single ‘Fall’ is een hele dikke hit.

Maker van het beste Nederlandse album van 2014 (Lobi da Basi) is Typhoon. Naast het maken van goede albums, is de Zwolse hiphopper ook een ware echt podiumdier. Zijn liveshows monden dan ook steevast uit in een groot feest.

Uit Amerika komt Masters Of Reality overgevlogen. De legendarische desertrockers gelden als één van de grondleggers in hun genre, waar Queens of the Stone Age de bekendste uit is. Master of Reality speelt hun enige Nederlandse show op Dauwpop.

Magnus is het dance project van dEUS frontman Tom Barman en techno-dj C.J. Bolland. Het gezelschap bracht het uitstekende album ‘Where Neon Goes To Die’ uit. Hierop staat ook single ‘Singing Man’ waarop Editors frontman Tom Smith de zang verzorgt.

Pauw is één van de grote beloftes voor 2015. De net uitgebrachte titelloze EP met daarop hitsingle ‘Shambhala’ doet het goed bij pers en publiek.

Uiteraard komt ook de Dance Kuil weer terug. Daar zijn FeestDJRuud, Cookachoo, The Million Plan en Doppelgang reeds voor bevestigd.

Eerder werden al Anouk, Kensington, John Coffey, King Khan & The Shrines en Paceshifters bevestigd.

De voorverkoop voor Dauwpop is al begonnen via staging2.dauwpop.nl . Tickets kosten 47,50 euro (excl. servicekosten) per stuk. Een kinderticket (8 t/m 14 jaar) kost 12,50 euro (excl. servicekosten). Overnachten op Dauwpop Campsite is ook weer mogelijk, een campingticket kost 15 euro (excl. servicekosten).

Zie ook staging2.dauwpop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.