nieuw heeten wint knap van bornerbroek

In klasse 5A heeft Nieuw Heeten de uitwedstrijd tegen Bornerbroek knap gewonnen. Het werd 4-2 voor de bezoekers. Vorige week won Nieuw Heeten nog met gemak van Manderveen, het werd maar liefst 5-0. Bornerbroek verloor toen de spannende wedstrijd tegen Mariënheem met 2-1. Voor aanvang bezette Nieuw Heeten de tiende positie. Bornerbroek stond zevende.

Bornerbroek kwam zeer snel voor, al in de zevende minuut. Nieuw Heeten wist namelijk niet om te gaan met de felle druk van de thuisploeg. Via een geweldig schot van afstand maakte Nieuw Heeten de gelijkmaker. Koen Kemper schoot de bal keihard in de kruising. Twee minuten later viel er alweer een doelpunt. Hessel Grolleman werkte de bal op techniek binnen uit een standaardsituatie. Nieuw Heeten was volgens trainer Harold Sneller de bovenliggende partij die eerste helft. Vlak voor rust was Nieuw Heeten niet scherp in de omschakeling. Bornerbroek profiteerde hiervan en zette de 2-2 op het scorebord. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft begon hetzelfde als de eerste helft. Bornerbroek zette weer veel druk en Nieuw Heeten had het hier zeer lastig mee. Na zo’n tien minuten begon Nieuw Heeten weer zelf te voetballen en zo waren zij weer de bovenliggende partij. In de 77e minuut kwam Nieuw Heeten zelfs op voorsprong. Na een goede steekbal van Len Schutte schoot Roderick Hauphtmeijer beheerst binnen, 2-3. Drie minuten later was het weer raak. Harald Beldman besloot maar eens te schieten. De bal was houdbaar, maar de keeper was onfortuinlijk. Zo wint Nieuw Heeten de wedstrijd met 2-4.

Trainer Harold Sneller was wederom zeer tevreden. “We wonnen veel duels en daardoor kwamen we goed aan het voetballen. Ik moet weer een groot compliment geven aan de ploeg, want door een goede beleving en veel inzet hebben we gewonnen. Het is de eerste uitoverwinning van dit seizoen en daar ben ik in ieder geval heel blij mee”, aldus Sneller.

Door de overwinning stijgt Nieuw Heeten naar de achtste positie. Het heeft evenveel punten als Bornerbroek, maar het doelsaldo is beter. Bornerbroek zakt door het verlies van plek zeven naar negen. Volgende week gaat Nieuw Heeten op bezoek bij Mariënheem. Bornerbroek speelt dan uit bij SDOL.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.