michel steggink nieuwe trainer vv heino

VV Heino heeft een nieuwe trainer gevonden. Michel Steggink gaat vanaf het seizoen 2015-2016 de taken van Marc Lobbert overnemen. Steggink is tegenwoordig nog assistent-trainer bij HHC Hardenberg dat uitkomt in de Topklasse. Lobbert vertrekt na vier seizoenen bij de Sallandse eersteklasser omdat hij een nieuwe uitdaging zoekt.

Onlangs vertelde Steggink op de website van HHC dat hij op zoek was naar een club waar hij hoofdtrainer kon worden. In Heino heeft hij die club gevonden bij de plaatselijke voetbalvereniging.

Steggink beschikt na dit jaar als het goed is over TC 1, het hoogste trainersdiploma in het amateurvoetbal en mag dan clubs tot en met de Topklasse leiden als hoofdtrainer. “Ik ben nu drie jaar assistent geweest en heb daarvoor al jeugd getraind. Je ontwikkelt jezelf als persoon en als trainer. Nu vind ik de tijd rijp om op eigen benen te gaan staan”, vertelde de coach op de website van HHC toen hij zijn vertrek aankondigde.

Met Lobbert promoveerde Heino via de nacompetitie verrassend naar de eerste klasse. VV Heino lijkt volgend seizoen ook in de eerste klasse te mogen voetballen, want de club presteert uitstekend. Afgelopen weekend won de ploeg met 1-3 bij Alverna en daardoor staat Heino op een keurige vijfde plek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.