Home / archiefcentraal / met dikke cheque op de fiets naar glazen huis

met dikke cheque op de fiets naar glazen huis

Astrid Hommes en Marja van der Wal zijn maandagmorgen in alle vroegte op de fiets gestapt om naar Haarlem rijden. Ze zijn met een dikke cheque onderweg naar het Glazen Huis van radio 3FM. Het doel dit jaar is voor kinderen en vrouwen die mishandeld en misbruikt worden in oorlogsgebieden.

De afgelopen tijd hebben ze allerlei beweegacties gehouden in Raalte. Zoals een sportles bij Vital Centre, beweeglessen op Angeli Custodus en Swaenewoerd. Ze zijn ook aan het wandelen en fietsen geweest met kennissen en vrienden. Ook basisschool de Rietkraag kreeg een dansles. Zo zijn er door heel Raalte allerlei activiteiten geweest waar de dames geld mee hebben opgehaald.

Maandagmorgen vertrokken de dames rond 06.00 uur vanuit het centrum van Raalte. Toen hadden ze al een cheque van ruim 1788 euro in hun bezit, maar dat bedrag liep onderweg verder op. Rond het middaguur hadden ze al 2100 euro verzameld.

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.