meeste vuurwerkklachten uit olst

De meeste klachten over vuurwerkoverlast uit deze regio, zijn tot maandagmorgen in Olst gemeld. Dat valt te concluderen uit de cijfers van het Meldpunt Vuurwerkoverlast dat GroenLinks gelanceerd heeft. Uit Olst kwamen tot maandagmorgen 09.00 uur zeven klachten. Uit heel Salland werden net geen dertig klachten genoteerd.

Olst wordt, qua aantal klachten, overigens op de voet gevolgd door Raalte en Heino. Uit beide plaatsen kwamen zes klachten binnen. In Wijhe werd drie keer beklag gedaan. Uit alle andere plaatsen in Salland kwam tot op heden een keer een klacht.

Behalve uit Nieuw Heeten, Lierderholthuis, Haarle en Lemelerveld. In die plaatsen is nog geen mel-dign gemaakt van vuurwerkoverlast.

Overigens zijn de aantallen klachten slechts een schim van de hoeveelheid die uit stedelijke gebieden komt. Deventer is de 150 klachten reeds voorbij, Zwolle nadert zelfs de 200 al.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.