marienheem speelt slecht maar wint wel

In klasse 5A heeft Mariënheem de uitwedstrijd tegen Vilsteren gewonnen met 0-1. Vorige week won Mariënheem nog knap van Bornerbroek. Vilsteren verloor toen met 3-1 van SDOL. Mariënheem stond voor aanvang op de derde positie. Vilsteren stond met vier punten één na laatste.

Mariënheem kwam via Remy Velderman al snel op voorsprong. Hij vond het net al na acht minuten voetballen. De 0-1 bleek de winnende treffer te zijn, want gescoord werd er niet meer.

Trainer Sander Brinkman sprak van de slechtste wedstrijd van het seizoen. “Vandaag was een totale off-day. Niets lukte en het spel was echt super slecht. We hebben veel kansen gemist en daardoor maakten we het onszelf moeilijk. Vilsteren verdedigde veel, werkte keihard en daardoor moesten wij zelf het spel maken. We spelen liever tegen voetballende ploegen. Deze wedstrijd moeten we snel vergeten, want volgende week staat de wedstrijd tegen Nieuw Heeten op het programma. Ik ben er van overtuigd dat we dan weer beter voetballen en ook weer winnen”, aldus Brinkman.

Voor Mariënheem was het al de vijfde zege op rij. Veel wedstrijden werden dit seizoen met 1-0 gewonnen. Door de overwinning blijft Mariënheem druk houden op nummer twee USV. Dat heeft twee punten meer. Koploper Heracles speelde vandaag gelijk en heeft daardoor nog maar vier punten meer dan Mariënheem. Vilsteren staat nog steeds op de twaalfde positie. Al staat Manderveen nu op hetzelfde aantal punten. Zij wisten namelijk gelijk te spelen tegen SDOL. Volgende week speelt Mariënheem thuis tegen nummer acht Nieuw Heeten. Vilsteren gaat dan op bezoek bij La Première in Almelo.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.