marienheem blij met punt tegen nieuw heeten

Mariënheem heeft op het eigen sportpark een punt overgehouden aan de ontmoeting met Nieuw Heeten. Op Sportpark ’t Aspel werd het 2-2.

Mariënheem trainer Sander Brinkman wist voorafgaand aan de wedstrijd tegen Nieuw Heeten dat het een lastige middag zou gaan worden. ‘Ik heb al van meerdere clubs gehoord dat Nieuw Heeten te laag staat voor het voetbal dat ze spelen.’ Ook de vele blessures aan de kant van Mariënheem zorgt voor kopzorgen bij Sander Brinkman. Maikel Lorkeers, Jorne Klein Koerkamp en Bas Alferink zitten in de lappenmand bij de Oranjehemden. Daarnaast waren Simon Rijsemus, Niels van Schooten en Kevin Verschoor vraagtekens voor de wedstrijd van vanmiddag maar wisten toch, met pijn en moeite, aan de aftrap te verschijnen.

In de eerste helft was Nieuw Heeten de betere van de twee. Toch wisten beide ploegen niet te scoren in de eerste helft. In de tweede helft schoot Nieuw Heeten uit de startblokken. Een minuut had de ploeg van trainer Harold Sneller nodig om na rust op voorsprong te komen. Jort Schutte schoot namens Nieuw Heeten de 0-1 binnen. Tien minuten na de openingstreffer wist Mariënheem-speler Lean Hobert de stand toch weer gelijk te trekken en zette Mariënheem weer naast Nieuw Heeten. Toch bleven de bezoekers op jacht gaan naar de overwinning en kwamen 3 minuten na de gelijkmaker alweer op voorsprong. Namens de bezoekers mocht Harald Beldman op het scoreformulier genoteerd worden. Nieuw Heeten leek te krijgen waar het recht op had maar kon toch niet voorkomen dat Randy Bloeme een kwartier voor het eindsignaal, Mariënheem weer op gelijke hoogte bracht waardoor de eindstand in een 2-2 resulteerde.

‘We hadden ook nog kansen op de 3-2, maar dat was totaal niet verdiend geweest.’ aldus Sander Brinkman. ‘Ondanks de vele blessures én het slechte spel hebben we er nog een puntje uit kunnen slepen.’

Mariënheem staat op stevige derde plaats in de 5e Klasse A. Nieuw Heeten staat op de 8e plek genoteerd. Volgende week speelt volgende week een inhaalwedstrijd tegen USV. Nieuw Heeten gaat de winterstop in en komt 25 januari weer in actie in de thuiswedstrijd tegen SDOL.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.