marco veneboer wint sneldamkamioenschap

Marco Veneboer heeft gisteren het Sneldamkampioenschap van De Heinose Damclub Hartholt Olie gewonnen. Hij veroverde de wisselbeker na een barrage met Frits Gerritsen om de eerste plek. Michel en Ronald Holterman streden lang om de derde plaats, die uiteindelijk voor Ronald was.

Zowel leden als huisdammers konden meedoen aan het Sneldamkampioenschap en dat waren er dit jaar wel 55, verdeeld over zes klasses. Dit toernooi wordt elk jaar in de kerst vakantie gehouden, zodat ook de jeugd zonder schoolproblemen kan meedoen.

Na ruim drie uur had iedereen zijn/ haar acht of negen partijen gespeeld. Er moesten toen nog enkele barrages worden gespeeld om een beslissing te forceren bij gelijke stand. De prijzen van het toernooi werden gesponsord door DIGIWORKS uit Heino.

In de bijlage vind je de uitslagen van alle klassen op een rij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.