Home / archiefcentraal / luttenberg in actie voor voedselbank

luttenberg in actie voor voedselbank

Duizenden mensen in Overijssel leven onder de armoedegrens, duizenden kinderen gaan dagelijks zonder eten naar school.

Deze mensen zijn aangewezen op de hulp van de voedselbanken, en helaas worden het er elk jaar meer. Daarom komt RTV Oost in actie om zoveel mogelijk levensmiddelen in te zamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Hiervoor zijn alle sportverenigingen in Overijssel benaderd om te helpen.

Zodoende hebben SDOL en Sportclub Luttenberg besloten zich hier gezamenlijk voor in te zetten. De volgende oproep is niet alleen voor hun leden, maar voor alle gebruikers van de sporthal en overige betrokken Luttenbergers:

Van maandag 8 december t/m donderdag 18 december kunnen jullie in de hal van de sporthal tijdens de gebruikelijke openingstijden houdbare goederen inleveren in de daarvoor bestemde dozen. Onderstaand een boodschappenlijstje met veel gevraagde goederen:

Lees ook

Gratis cursus Kennismaken met Mindfulness

OLST/WIJHE – Impluz biedt vanaf maandag 31 januari de gratis cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.