locosoft laat rendement groeien met 4onepos

Via de website staging2.retail.locosoft.nl brengen ze alle retailers in Oost Nederland op de hoogte van het softwareprogramma 4onePOS, een effectief en betaalbaar systeem waarmee retailers veel toegevoegde waarde kunnen genereren uit hun kassagegevens. Binnen Locosoft zijn Eric Marsman en Peter van Alphen verantwoordelijk voor dit innovatieve product.

“De economie is constant aan verandering onderhevig en of je nu wilt of niet, je moet als ondernemer mee bewegen. Veel retailers hebben het tegenwoordig niet gemakkelijk en draaien vaak slechte omzetten. Met de introductie van het softwareprogramma 4onePOS bieden we retailers een tool om te veranderen en meer rendement te behalen. Onze missie is om veel van de huidige zorgen voor de retailer om te zeten in acties die gaan zorgen voor groei van het bedrijf. Wij van Locosoft zijn ervan overtuigd dat dit ook daadwerkelijk gaat lukken met 4onePOS”, aldus een enthousiaste Eric Marsman.

4onePOS is ontwikkeld door 4Motivation en geschikt voor diverse branches, zoals de mode-, schoenen- en sportbranche, kleine supermarkten, dierenspeciaalzaken, telecomwinkels, computerwinkels, drankenhandel en horeca. Het is software die iedereen binnen een paar uur begrijpt. Zonder dure opleiding kunt u direct aan de slag. Bovendien werkt 4onePOS niet met lastige abonnementen waar u aan vast hangt. Het all in gebruik kent slechts een kleine maandelijkse vergoeding.

Peter van Alphen over de vele voordelen van 4onePOS: “De meeste retailers beschikken over veel informatie maar ze doen daar eigenlijk te weinig mee. Ze zijn op de hoogte van de inkopen, verkopen, voorraad en omzetgegevens. Als het goed is, weten ze ook het een en ander van hun klanten en zijn ze actief op social media. Met 4onePOS zijn er echter onbegrensde mogelijkheden om deze gegevens optimaal te gebruiken. Het levert kosten- en tijdsbesparing op door minder voorraad en effectiever werken. Dankzij de financiële rapportage kan de retailer inspelen op de trends in zijn omzet. Dankzij 4onePOS leert hij zijn klanten beter kennen en kan hij ze doelgericht en persoonlijk benaderen bij bijvoorbeeld acties en nieuwe artikelen”.

Zowel Eric als Peter gaan met veel enthousiasme en inzet aan de slag om van dit nieuwe product binnen het uitgebreide takenpakket van Locosoft een succes te maken. Ze hebben er beiden alle vertrouwen in dat dit gaat slagen: “4onePOS is een schitterend product en we gunnen het alle retailers in onze regio om met deze software hun rendement te laten groeien”.

Retailers die meer willen weten over 4onePOS kunnen contact opnemen met Peter of Eric van:

Locosoft B.V.

Hademanstraat 6A

8111 AK Heeten

T: 0572-381043

E: retail@locosoft.nl

I: staging2.locosoft.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.