levensgevaarlijke situatie na hekken op de weg

Een gevaarlijke situatie vannacht op de kruising van de N35 en Heino Noord. Onbekenden hebben daar schrikhekken op de weg gezet. Dat meldt RTV Oost.

De schrikhekken stonden langs de kant van de weg. De politie denkt dat jongeren baldadig zijn geweest en de hekken op de kruising hebben gezet. Volgens een wijkagent was het een levensgevaarlijke situatie.

Schrikhekken hebben rode en witte reflecterende vlakken. Als koplampen van auto’s die vlakken net missen, ontstaat er snel een aanrijding. Ongelukken zijn er vannacht niet gebeurd. Automobilisten hebben samen met de politie de hekken weggehaald. De politie is nog op zoek naar de daders.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.