leger des heils vraagt nu ook sieraden

Het Leger des Heils vraagt je om naast kleding, ook sieraden in te leveren die je niet meer draagt. “Wij krijgen erg veel en mooie kleding, waar wij veel mensen met een smalle beurs blij mee kunnen maken. Wat ontbreekt is een leuke ketting, armband of oorbellen om het geheel ‘af’ te maken,” stelt Sieka Knol van het Leger des Heils uit Olst.

“Daarom ben ik zelf door mijn sieradenkistje gegaan en heb gedoneerd wat ik niet gebruik,” vertelt Knol, die daarmee zelf direct het goede voorbeeld gaf. “En dat bracht mij op het idee, dat er vast meer ongebruikte sieraden in kistjes liggen….. Waarom deze ook niet verzamelen in plaats van in de prullenbak te gooien?”

Daarom staat er nu een groene brievenbus in het Holsthus in Olst. Daar kun je je sieraden kwijt die je niet meer draagt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.