landstede mbo in top tien van nederland

Bestuursvoorzitter Theo Rietkerk: “Dat we ten opzichte van vorig jaar op de landelijke ranglijst naar de top tien zijn gestegen is een opsteker voor Landstede en een prikkel om ons onderwijs nog verder te verbeteren”.

De resultaten zijn gebaseerd op de JOB-Monitor 2014, het landelijke tevredenheidsonderzoek onder alle mbo-studenten uitgevoerd door de Jongerenorganisatie Beroepsonderwijs (JOB). Daarnaast zijn diverse gegevensbronnen gebruikt, onder ander van het Ministerie van Onderwijs en het onderzoekbureau voor onderwijs en arbeidsmarkt.

Met de defensieopleiding en de opleiding dierverzorging staat Landstede landelijk op nummer 1. Landstede scoort daarnaast met name goed op de vakgebieden financiële beroepen (2e plaats), autotechniek (2e plaats), kapper (3e plaats), ICT (4e plaats) en sport (4e plaats).

De Keuzegids MBO-studies 2015 wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.