kinderbingo in rohdahal voor serious request

Op de tribune van de Rohdahal wordt zaterdag 20 december een kinderbingo gehouden. Alle kinderen tot en met groep acht van de basisschool mogen meedoen. De opbrengst van de bingo gaat naar de 3FM-actie Serious Request.

BlijKaartje sponsort de twee hoofdprijzen; de eerste ronde is de hoofdprijs een Intertoys bon ter waarde van 10 euro. De tweede ronde is de hoofdprijs een Intertoys bon met een waarde van 25 euro. Daarnaast zijn er in beide rondes nog enkele prijzen te winnen.

Deelname kosten 2 euro per kind. Hiervoor doen ze automatisch mee met de 2 bingorondes en krijgt ieder kind een glas ranja en een zakje chips, wat ook gesponsord wordt door BlijKaartje. De Rohda-hal is deze middag vanaf 14.00 uur geopend en om 14.30 uur start de bingo.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.