keukeland wijhe92 haarle auto service 30 21

in de Hoofdklasse B stond er zaterdag de wedstrijd tussen Keukeland Wijhe’92 en Haarle/ Auto Service op het programma. WIjhe is de onbetwiste nummer 1 van dit moment en heeft nog alle wedstrijden gewonnen. Haarle/ Auto service behaalt daarentegen wisselende resultaten en konden voor dat de wedstrijd terugvinden op een zevende plek. Keukenland WIjhe’ 92 was oppermachtig en wonnen en uiteindelijk ruim. De dames waren met 30-21 te sterk voor Haarle/ Auto Service.

Door deze overwinning blijven de Wijhenaren ongeslagen en behouden de nummer één positie. Haarle behoudt de zevende plek en staan daarmee in de middenmoot.

meer info volgt…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.