Home / archiefcentraal / kerstshow bij groenrijk raalte

kerstshow bij groenrijk raalte

Ook dit jaar houdt GroenRijk Raalte weer haar Sallandse Kerstshow. Dit maal met medewerking van Korbeld Verhuur en De Leeren Lampe.

De Sallandse Kerstshow wordt gehouden op 13 en 14 december en heeft door dit samenwerkingsverband een nieuwe opzet gekregen. Je kunt onder meer het volgende verwachten: demonstraties van Frits Hoogers, de Kerstman, koren, en showcooking. Oliebollen, glühwein en de soep ontbreken dit weekend natuurlijk ook niet.

Ook aanstaande zondag is het tuincentrum van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend. Heembloemex komt deze zondag een demonstratie geven met doe-het-zelf artikelen .Eeen must voor iedereen die zelf stukjes wil maken en inspiratie wil opdoen. Voor de fijnproevers komt er een kok een showcooking geven op de”Monolith”. Dit is een keramische barbecue die aanzienlijk gezonder is dan de kolenbarbecue.

Lees ook

Crossloop op de Lemelerberg

LEMELE – Op zaterdag 31 oktober vindt De Rikkert Finishing Lemelerbergloop plaats. Deze wedstrijd bestaat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.