kerstmarkt wijhe trekt volle bak

De Kerstmarkt in Wijhe heeft zaterdagavond voor een grote drukte in het centrum van Wijhe gezorgd. Door de hele Langstraat stonden kramen, er was een levende kerststal en ook de Nicolaaskerk werd druk bezocht. Grote publiekstrekker was het Het Zwanenmeer opgevoerd door leerlingen van de Capellenborg Scholengemeenschap uit Wijhe.

De vrouwenvereniging maakte kniepertjes, de vuurkorven werden brandend gehouden door Let’s Go. En in de etalage van Schulten Feel Fashion kon het publiek zich vergapen aan de X-mas living staues. Zelfs buiten op een podium stonden standbeelden. Elk half uur volgden nieuwe deelnemers.

Alle bezoekers van de kerstmarkt konden stemmen op de beste living statue. Deze wedstrijd werd georganiseerd door Vloedgraven Interieur en Decoraties en Schulten Feel Fashion.

Paul Draaijer verzorgde een mooie fotoreportage. Die vind je bij dit artikel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.