jurassic park n elise in cafe calluna

Op zaterdagavond 27 december aanstaande spelen de legendarische hardrockformaties Jurassic Park en Elise een double concert in café Calluna te Ommen. Deze goedbevriende locale bands hebben door de loop der jaren reeds een flinke gezamenlijke geschiedenis opgebouwd.

Jurassic Park is voortgekomen uit de band Frankenstein, die al in de vroege jaren 70 is opgericht. Onder deze naam gingen ze in het midden van de jaren 80 tijdens de “Monster Tour” samen met Elise op pad. Vanaf het eerste begin hebben ze het imago van “Bad boys”, omdat ze letterlijk Nederland onveilig maken met hun spectaculaire, keiharde rockshows. Om maar te zwijgen over de buiten proportionele hoeveelheid licht- en geluidsapparatuur dat door hun fanatieke road crew uit een forse truck werd geladen. Afgelopen november leverden beide formaties hun bijdrage aan het verzamelalbum “Dutch Steel” waarop vele toonaangevende Nederlandse Metal en Hardrock bands van de 80 zijn vertegenwoordigd. Deze release geeft aan dat de klassieke Hardrock in ons land weer springlevend is. Jurassic Park is dan ook momenteel bezig met de opname van een splinternieuw album dat in de loop van 2015 zal verschijnen.

Ook Elise heeft onlangs weer een re-release uitgebracht van haar album ‘No Time For Masquerade’. De avond in calluna zal oude tijden doen herleven met inmiddels fossiele muziekanten die nog steeds een fantastische hardrockshow weten neer te zetten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.