julia en elsa halen 321 euro op voor sr

De door Julia (11) en Elsa (9) georganiseerde bingo in de Rohdahal voor Serious Request heeft maar liefst 195 euro opgebracht. In totaal deden er zestig kinderen mee met de bingo. Samen met de oliebollenverkoop van vorige week wordt er 321 euro overgemaakt.

Julia en Elsa zetten zich graag in voor het goede doel. Ze hebben al vaker geld ingezameld voor goede doelen en wilden dit jaar ook graag hun steentje bijdragen aan Serious Request. Dat wilden ze doen door oliebollen te verkopen. Vorige week zaterdag zijn ze langs de deuren getrokken en hebben ze maar liefst 126 euro opgehaald. Hiermee hadden ze de smaak te pakken en bedachten ze direct een volgende actie, de bingo.

Na samen een kort draaiboekje opgesteld te hebben, zijn de dames aan de slag gegaan met flyeren en het zoeken van media. De prijzen voor de bingo hebben ze gesponsord gekregen door blijkaartje.nl en opa en oma. Koolhof BV stelde ranja en chips beschikbaar waardoor de hele netto opbrengst naar het goede doel kon.

Met een opkomst van circa zestig kinderen naar de tribune van de Rohdahal werden de verwachtingen overtroffen. Dit was goed voor een opbrengst van 120 euro. Door de vele beschikbare prijsjes is kort voor de bingo ook besloten om nog een loterij te houden. Alle beschikbare loten (75) gingen makkelijk van de hand, waardoor nog eens 75 euro werd opgehaald.

In totaal wordt door Julia en Elsa dus maar liefst 321 euro overgemaakt. Een bedrag waar ze vooraf niet op hadden durven dromen. De meiden mogen met recht trots zijn dat ze een geweldig steentje hebben bijgedragen aan Serious Request 2014.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.