joshua is raalter jeugdschaakkampioen

Joshua van der Vegt is afgelopen week Jeugdschaakkampioen van Raalte 2014 worden in de gevorderden categorie. Deze titel behaalde hij na een wedstrijd tegen de negen-jarige Miko Jeurissen, die evenveel punten had behaald in de voorrondes. Kort achter dit tweetal legde Quinten Nijenhuis beslag op de derde prijs.

In de klasse met de beloften zijn de prijzen nog niet verdeeld. Na zeven wedstrijden eindigden drie schakers gezamenlijk op de eerste plaats: Tygo en Levi Akkersdijk, Floris Steverink en Sem Tuitert. Zij gaan aankomende week in een barage uitmaken welke prijs ze mee naar huis mogen nemen.

Schaakclub Raalte is hartstikke trots op haar leden. Ze begonnen dit jaar met 42 nieuwe aanmeldingen, verdeeld over acht lessen. De leeftijden varieerden van 4 tot 12 jaar. De elf proefleden van vorig jaar hebben hun proeflidmaatschap omgezet naar een definitief lidmaatschap. Zij schaken nu iedere week, maken oefeningen in een stappenplan van de Schaakbond Overijssel en doen mee met toernooien.

Ook de nieuwe lichting is het proeflidmaatschap aangeboden en de eerste aanmeldingen zijn al weer binnen. Ook belangstelling voor een proeflidmaatschap? Mail naar j.mocking@vodafonethuis.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.