Home / archiefcentraal / jari oosterwijk debuteert bij fc twente

jari oosterwijk debuteert bij fc twente

Jari Oosterwijk uit Lettele heeft zondag zijn debuut gemaakt in de hoofdmacht van FC Twente. De 19-jarige Lettelenaar kwam in de laatste minuut van de officiële speeltijd in de wedstrijd met Vitesse binnen de lijnen. Hij verving Torgeir Børven. Veel kon de jongeling echter niet meer aan het 2-2 gelijkspel in zijn eerste Eredivisieduel veranderen.

Oosterwijk is zijn voetballoopbaan in Lettele gestart bij de plaatselijke VV. In de E-jeugd werd hij hier weggeplukt door Go Ahead Eagles. Na twee jaar Go Ahead Eagles kwam hij in de gefuseerde opleiding met Twente/Heracles terecht.

Oosterwijk debuteerde op 7 augustus 2013 voor Jong Twente in de Jupiler League tegen FC Oss. Hij speelde dat seizoen twaalf wedstrijden en maakte twee doelpunten. Dit seizoen speelde hij drie keer bij Jong Twente en was hij eveneens twee keer trefzeker.

Jari Oosterwijk heeft nog een doorlopend contract tot juni 2016 bij FC Twente.

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.