huskytocht tussen olst en wijhe

De achttienjarige Jeroen Rinzema uit Wijhe houdt samen met Bert-Jan Elferink op zaterdag 6 december een huskytocht tussen Olst en Wijhe. Vanaf 11.00 uur zijn de Poolhonden op het Aletta Jacobsplein voor de Plus Supermarkt in Olst. Dan start om 12.00 uur gaat de rit naar Wijhe van start. Na aankomst staat Jeroen met de honden tot ongeveer 15.00 uur op het Van Dedemplein voor de Albert Heijn. Met deze tocht probeert Jeroen aandacht te vragen voor zijn deelname aan de Fjällräven Polar 2015 wedstrijd. Alle opbrengsten die met de tocht worden verzameld gaan naar stichting Kinderen Kankervrij (Kika).

Jeroen Rinzema is een scout en vindt het geweldig om de wereld te verkennen. Hij is de afgelopen twee zomers naar Noorwegen gegaan om daar te werken met husky’s . Hij heeft nog geen kans gekregen om met de honden te sleeën in extreme omstandigheden. Daarom heeft hij zich ingeschreven voor de Fjällräven Polar wedstrijd. Dit is een tocht van 330 kilometer waar twintig deelnemers in vier dagen met een hondenslee vanuit Signaldalen in het noorden van Noorwegen naar de bossen in het Zweedse Jukkajärvi gaan. Vanuit de Benelux mogen er maar twee deelnemers meedoen aan deze tocht en Jeroen zou daar graag één van zijn. Zijn motivatie is naast een geweldige ervaring op te doen, om zijn ervaringen te delen. Zo zegt hij: “Hoe geweldig zou het zijn als ik deze ervaring met mijn scout-kids kan delen? Dat ik op die manier mijn liefde voor outdoor, natuur en dieren kan beleven en overbrengen?”

Jij kan hem helpen zijn droom uit te laten komen, door hier op hem te stemmen. Stemmen kan nog tot 12 december en als je stemt maak je zelfs kans om mee te mogen op zijn avontuur. Helaas kan dat niet echt, maar als jij op hem stemt en een leuke foto meestuurt, maak je kans dat hij een vlag meeneemt met jouw foto erop. Het idee is dat de vlag in de buurt van de eindbestemming wordt neergezet en uiteindelijk met de opdracht ‘breng mij naar huis’ met allerlei spannende omzwervingen weer terug komt.

Meer informatie over de huskytocht tussen Olst en Wijhe en zijn deelname aan de Fjällräven Polar wedstrijd is te vinden op: staging2.polar.jeroenrinzema.nl/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.