huiskamerconcert sandy dane bij de haere

Sandy Dane heeft zondag 28 december een knus huiskamerconcert bij Culture Club de Haere in Olst. Sandy is een singer-songwriter die folk en countryrock-achtige liedjes zingt. Ze stond enkele jaren onder contract bij platenmaatschappij Sony, maar geeft sinds 2010 muziek uit in eigen beheer.

Sandy zette ruimt zeven jaar geleden haar allereerst demo’s op MySpace en werd al snel ontdekt door componist, producer en A&R manager Tony Cornelissen, die verantwoordelijk was voor hits van bijvoorbeeld Di-rect en Do. Hij was gelijk overtuigd van haar vocale talent en bracht haar in contact met platenmaatschappij Sony waarmee zij in 2010 haar dromerige debuutalbum Beautiful and Ugly met daarop de radio, en TV reclamehit ‘Peace, Love & icecream’ presenteerde. Dit leverde haar onder meer de titel 3FM Serious Talent op.

Haar Album ‘Promise Not To Cry’ kwam september dit jaar uit, benieuwd hoe Sandy Dane live klinkt? Kom dan zondag 28 december naar Culture Club de Haere. Het concert begint om 17.00 uur. Een kaartje kost 7,50 euro en is verkrijgbaar aan de kassa of te reserveren via info@cultureclubdehaere.nl. Voor het huiskamer concert kun je genieten van een ouderwets stamppotje vanaf 16.00 uur voor 7,50 euro. De maaltijd moet je ook even van te voren reserveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.