holtmaat cda kandidaat waterschap

Het is voor mij een eer te melden dat de ledenvergadering van het CDA in Overijssel te Zwolle op 18 december de definitieve kandidatenlijst voor de Waterschapverkiezingen op 18 maart 2015 heeft vastgesteld en mij op de derde plaats heeft gezet.

De komende tijd zal ik trachten u regelmatig op de hoogte te houden van de werkzaamheden en toekomstplannen van het Waterschap Groot Salland en de positie van het CDA in deze.

Het is zeker nu onlangs besloten is dat het Waterschap Groot Salland per 1 januari 2016 gaat fuseren met het Waterschap Reest en Wieden ( de kop van Overijssel en een groot gedeelte van de provincie Drenthe) heel goed dat uw belangen in het nieuwe bestuur worden behartigd door iemand die de problemen en de wensen van het gebied kent.

Zelf maak ik nu 6 jaar deel uit van het bestuur van Groot Salland en hoop met uw steun ook zitting mogen nemen in het nieuwe bestuur van Groot Salland en het bestuur wat per 1 januari 2016 wordt gevormd wanneer beide Waterschappen samen gaan.

Alleen heel veel steun en stemmen van u op 18 maart 2015 kunnen ervoor zorgen dat ik herkozen wordt en straks op 1 januari 2016 ook in het nieuwe fusie bestuur kom.

Schoon en veilig water is voor mens, dier en plant van levensbelang, met uw steun hoop ik hier bestuurlijk een bijdrage aan te mogen blijven leveren!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.