Home / archiefcentraal / hendri zwinselman nieuwe hoofdtrainer sdol

hendri zwinselman nieuwe hoofdtrainer sdol

Hendri Zwinselman wordt de nieuwe hoofdtrainer van SDOL. Zwinselman heeft maandagavond zijn contract ondertekend. “We denken in Hendri de juiste persoon gevonden te hebben om verder te bouwen aan onze jonge spelersgroep,” meldt het bestuur van de sportclub.

Op dit moment is Hendri nog hoofdtrainer bij OVC’21 uit Ommen. Daar heeft hij aan het eind van dit seizoen OVC ’21 twee jaar begeleid. Hendri was als speler actief voor Lemelerveld waar hij ook nog steeds woont.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.