Home / archiefcentraal / heino verlaat laatste plaats handbal

heino verlaat laatste plaats handbal

Vandaag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor de dames uit Heino. Ze stonden bij aanvang van de wedstrijd laatste en namen het op tegen CVO. Beide teams hadden evenveel punten en dit was dan ook zeer belangrijke wedstrijd.

Heino was vandaag de betere van CVO en won met ruime cijfers. na 60 minuten spelen stond er 18-13 op de scorebord. Door deze overwinning gaan ze van de laatste plaats weg en kunnen ze langzaam aan dichter bij de middenmoot

Lees ook

Film, muziek en cabaret in Lommerrijk en Hoftheater

LUTTENBERG – Er is het komende weekend weer van alles te beleven in amfitheater het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.