heino stunt bij koploper

VV Heino heeft vanmiddag voor een ware stunt gezorgd. De ploeg van trainer Marc Lobbert versloeg koploper Alverna met 1-3.

VV Heino is vorig seizoen gepromoveerd naar de 1e Klasse en laat zien dat het thuis hoort op het hoge podium. De Heinoërs wisten in de eerste competitiehelft maar liefst 23 punten te verzamelen en staan daarmee op een 5e plaats in de 1e Klasse.

Vanmiddag stond de wedstrijd tegen Alverna op het programma. De ploeg van Rob Bouwman wist van de 13 gespeelde wedstrijden er 11 te winnen en staat met 33 punten aan kop in de 1e Klasse. Alverna en VV Heino stonden nog nooit eerder tegenover elkaar. Om 14:30 begon de kennismaking op Sportpark ‘Het Bospad’.

Heino begon fel aan de wedstrijd en kwam na een kwartier voetballen op een 0-1 voorsprong via Robin Gerritsen. Alverna schrok van de vroege achterstand een deed er alles aan om snel weer op gelijke hoogte te komen. In de 23e minuut wist Martijn de Groot namens Alverna de stand weer gelijk te trekken. Na 45 minuten gingen de ploegen met een 1-1 gelijkspel de kleedkamers in.

Een kwartier na rust kwam VV Heino opnieuw op voorsprong door een tweede goal van Robin Gerritsen. De Heino-speler laat zien in een goede vorm te verkeren en scoorde even later zelfs zijn derde doelpunt van de wedstrijd, waardoor de bezoekers met 1-3 wonnen van koploper Alverna.

VV Heino gaat door deze overwinning met een goed gevoel de winterstop in. De ploeg van trainer Marc Lobbert staat op een mooie vijfde plaats met 3 punten voorsprong op achtervolger De Zweef. V.V Alverna blijft ondanks het verlies van vanmiddag koploper in de 1e Klasse.

Op 25 januari komen beide ploegen weer in actie. Voor VV Heino staat de thuiswedstrijd tegen Rigtersbleek op het programma. Rigtersbleek staat op dit moment tweede in de competitie. V.V Alverna gaat 25 januari op bezoek bij TVC’28.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.