Home / archiefcentraal / heino laat punten liggen tegen rheden

heino laat punten liggen tegen rheden

Heino heeft zondagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Rheden. Niet het resultaat waar de groenhemden van tevoren op hadden gehoopt, Rheden is namelijk de nummer twaalf van de Eerste Klasse E.

Op het spel van Heino was, zeker in de openingsfase, niet zoveel aan te merken. Binnen twintig minuten creëerde de ploeg vier uitgespeelde kansen, maar de afwerking was onvoldoende. In de 26e minuut kreeg de ploeg het deksel op de neus: 0-1. Tegen de verhouding in ging Heino met een achterstand rusten.

De tweede helft was amper begonnen of Heino bracht de stand alweer in evenwicht. Uit een hoekschop werkte een Rheden-verdediger de bal in zijn eigen doel. Heino had nog genoeg tijd om de drie punten binnen te slepen, maar het slaagde er maar niet in om te scoren. Met een puntje moeten Marc Lobbert en zijn mannen genoegen nemen.

Doordat de concurrentie ook punten verspeelde blijft Heino staan op een prima zesde plaats. Volgende week wacht wel een zware wedstrijd, dan staat het uitduel tegen koploper Alverna op het programma.

Lees ook

Koopzondag met griezelige activiteiten

RAALTE – De ROV houdt op zondag 31 oktober weer een koopzondag. Naast dat de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.