heeten niet tevreden met een punt bij zvv

Heeten heeft op bezoek bij ZVV’56 met 2-2 gelijk gespeeld. Hoewel de stand op de ranglijst anders doet vermoeden is Heeten-trainer Marco Onderberg absoluut niet tevreden met een punt. Het lager geklasseerde Heeten had volgens hem op alle fronten de drie punten verdiend in het uitduel.

ZVV’56 begon de wedstrijd veelbelovend. Binnen tien minuten stond de 1-0 op het scorebord. Volgens trainer Onderberg was het een klungelig doelpunt. “Twee verdedigers schoten de bal tegen elkaar op waarna de spits van ZVV kon profiteren en goed afwerkte.” De openingsfase was echter de enige fase in de wedstrijd waarin ZVV meer te vertellen had. “Vanaf toen zijn we volle bak op de aanval gaan spelen en bleven we kansen creëren”, aldus Onderberg. Al snel leverde dat de gelijkmaker op voor Heeten. Door middel van een prachtig afstandsschot van Tepperik werd het 1-1. Dat was tevens de ruststand.

Direct na rust maakte Heeten wederom de dienst uit in Apeldoorn. Het duurde dan ook niet lang voordat de 1-2 op het scorebord stond. In het vervolg van de wedstrijd scoorde ZVV echter weer tegen en kreeg Willemsen zijn tweede gele kaart bij Heeten. Ook na de rode kaart was Heeten de bovenliggende partij, maar bleef het gelijk. “Ik ben niet tevreden met een gelijkspel. We hebben twee keer de lat geraakt, we hebben tegen de paal geschoten en tussen door werden nog twee ballen van de lijn gehaald. Er was maar één ploeg die verdiende te winnen en dat was Heeten”, is de klare taal van Onderberg.

Door het gelijkspel heeft Heeten nu zeventien punten. Tegenstander ZVV bezit 22 punten. Had Heeten gewonnen dan had de ploeg de aansluiting met de middenmoot hervonden. Nu zitten Vaassen en Albatross de ploeg van Onderberg op de hielen en is het oppassen voor de degradatiezone. Heeten komt na de winterstop pas weer in actie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.