heeten geeft zege in tweede helft weg

Heeten heeft in de tweede helft een verdiende zege weggegeven. De wedstrijd in de middenmoot van de 3e klasse B tegen Robur et Velocitas leek een prooi te worden voor Heeten. Echter dacht Robur daar anders over in de tweede helft en boog een achterstand om in een overwinning. Het werd namelijk 1-2 voor de uitploeg.

In de 19e minuut wist Jordy van Dartel zijn ploeg op voorsprong te krijgen. Gezien het spelbeeld was dit dan ook terecht. Echter gaf Heeten de controle in de tweede helft volledig weg. Hierdoor wist Robur in de 67e minuut op gelijke hoogte te komen door een doelpunt van Olivier Bonenberg. Nog geen vijf minuten later stond het tweede doelpunt van de uitploeg ook al op het scorebord: Leon de Bok schoot Robur op een voorsprong. Hij was tevens de matchwinner, Heeten wist namelijk niet meer te scoren.

Heeten staat op dit moment twee plekken boven de gevarenzone. Het verschil met de plekken die nacompetitie betekenen is vier punten. Daarom is het belangrijk voor de ploeg uit Heeten dat er weer eens gewonnen wordt. Volgende week zondag speelt de ploeg in Apeldoorn. Dan gaan zij op bezoek bij de promovendus ZVV’56. De Apeldoorners draaien goed mee met de subtop, iets wat Heeten graag wilt. In Apeldoorn wordt er om 14.00 uur gespeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.