he poker je gebruikt verkeerde kleuren

He Poker, je gebruikt de verkeerde kleuren graffiti op de koelcontainer van Doorgeest Koeltechniek uit Heino. Het bedrijf gebruikt namelijk al ongeveer een halve eeuw blauw-wit in haar uitingen, kom jij een beetje met gifgroen aan. Onaangekondigd nog wel. Amateurartiest die je bent.

Maar goed. Jeroen Doorgeest van Doorgeest Koeltechniek doet je nu een prachtig aanbod. Als jij nou echt wil laten zien dat je heel goed bent, mag je het opnieuw proberen. Wat hij wil? Graag aan drie kanten van deze koelcel het logo en de huisstijl (inclusief mooie dame) van Doorgeest Koeltechniek. Blauw-wit, met zwarte letters dus.

Dus Poker 2014, hups, aan de slag. Als je het binnen afzienbare tijd doet (en een beetje mooi ook), belooft Doorgeest geen aangifte bij de politie te doen.

Hier vind je het logo en de dame zoals hij op de container moet. Succes!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.