hannie lutgerink wint prijsvraag de fotograaf

Hannie Lutgerink uit Heino heeft de eerste prijs van de prijsvraag van De Fotograaf gewonnen. In verband met de verhuizing van De Fotograaf van de Herenstraat naar het pand van de voormalige apotheek aan de Varkensmarkt, heeft het bedrijf van Marinda en Frank Smit een prijsvraag gehouden. Daarbij kon je mooie prijzen winnen.

De eerste prijs, een Panasonic TZ 55 superzoomcamera, is gewonnen door Hannie Lutgerink uit Heino. De tweede prijs, een Samsung WB350, gaat naar meneer Koning uit Raalte. De derde prijs, een JVC Èsnsy koptelefoon is gewonnen door Rosalie Wevers uit Nieuw Heeten en de vierde (troost)prijs, een Konus minikijker, gaat naar Arie Bode uit Nieuw-Lekkerland.

“Inmiddels is De Fotograaf sinds 1 november gevestigd aan de Varkensmarkt en weten de klanten deze nieuwe locatie goed te vinden. De winkel en fotostudio worden druk bezocht, mede door de nu lopende acties,” stelt Frank Smit. Onder die actie is een portretfoto van 20×25 cm voor 9,95 euro. Deze actie loopt nog door tot vlak voor Kerst en gaat op afspraak.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.