Home / archiefcentraal / haarle lijdt nederlaag tegen obw

haarle lijdt nederlaag tegen obw

(ingestuurd door Haarle )

Een wedstrijd om snel te vergeten

Vandaag was de uitwedstrijd tegen OBW. Een belangrijke wedstrijd want OBW stond onder ons. De wedstrijd verliep echter niet hoe we gehoopt hadden. We keken al snel tegen een 0-3 achterstand aan. We waren niet fel genoeg in de verdediging en de aanval liep niet. Een goede opbouwspeelster van OBW ging al snel met een rode kaart van het veld af maar ook hier wisten we niet van te profiteren. Ruststand 15-7. Het was duidelijk dat het de tweede helft anders moest. De eerste minuten van de tweede helft begonnen redelijk. We stonden feller te verdedigen. Dit zakte echter al weer snel af waardoor de achterstand nog groter werd. Pas in de laatste tien minuten begonnen we weer ons eigen spelletje te spelen, maar dit was te laat om nog een goeie eindstand neer te zetten. Eindstand 28-19. Deze wedstrijd hadden we niet mogen verliezen. De komende twee weken zijn er geen wedstrijden, daarna begint de tweede helft van de competitie. We zullen weer hard moeten werken om de tweede helft weer punten te pakken.

Scores

Christy van Breen 3, Demi Ruiter 1, Sharon Verschoor 3, Marlijn Besten 5, Leonie Vloedgraven 1, Sandra Heerink 3, Darlene Cents 1, Iris Kemper 2

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.