grote kerstshow bij seine wonen

Seine Wonen in Heino houdt een grote kerstshow en ze zijn er helemaal klaar. Na de verbouwing de woonspeciaalzaak klaargemaakt voor gezellige en sfeervolle kerstdagen.

Tijdens de kerstshow kun je sfeer proeven en ideeën opdoen voor je eigen huis. Laat je inspireren in “het Atelier”, onder het genot van een lekker kopje koffie.

Om ruimte voor de nieuwe collectie te maken, start Seine de Eindejaars Kortingsfinale. De dag van aankoop bepaalt je korting. Bijvoorbeeld op 25 december krijg je 25% korting. Kijk voor meer informatie op seinewonen.nl/eindejaarsactie .

Tijdens de kerstperiode is Seine extra geopend. Op Tweede Kerstdag (26 december) met versgemaakt appelgebak en op zondag 28 december, van 12.00 uur tot 17.00 uur, staat kok Paul Herbrink voor je klaar om een lekker hapje en drankje te verzorgen. Op 28 december is Bernard Blom van ´Dreamplafonds´ aanwezig om je alles te vertellen over spanplafonds.

Tijdens de eindejaarsshow staat de showroom in het teken van lekker slapen. Nieuw bij Seine is het Perzona-concept. Je lichaamscontouren worden binnen 2 minuten gescand door de computer en je kunt binnen 5 minuten een “costumized”matras uitproberen. Deze matras wordt op 17 punten aan uw lichaamsbouw aangepast. Brede schouders, smalle heupen of juist andersom. De Perzona matras is uniek omdat het echt op je bouw gemaakt wordt. Daarnaast is de Perzonabox uniek qua design en uitstraling.

Verder heeft Seine het Nextday slaapconcept nieuw in de showroom. Lekker frisse boxsprings van basic tot luxe. Met veel opties qua kleur maat en uitvoering.

Deze nieuwe aanvullingen zorgen samen met de vertrouwde merken M-line, Geltex en de huiscollectie slapen voor een zeer compleet aanbod in slapen. Je kunt tijdens de eindejaarsshow zelf ook even proefliggen.

De eindejaarsshow van Seine Wonen Heio duurt van dinsdag 23 december tot en met woensdag 31 december.

Zie ook seinewonen.nl en seinewonen.nl/eindejaarsactie

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.