grote kerstshow bij groenrijk raalte

De jaarlijkse Kerstshow van GroenRijk Raalte staat ook zondag nog open voor bezoekers. Dit jaar wordt de Kerstshow georganiseerd door drie Raalter bedrijven: Groenrijk Raalte, Korbeld Verhuur en De Leeren Lampe.

Korbeld Verhuur levert alle benodigde materialen voor de organisatie van de Kerstshow. De Leeren Lampe is verantwoordelijk voor de totale organisatie van de Kerstshow. Er wordt een gezellig horecaplein ingericht waar bezoekers terecht kunnen voor een kopje koffie of thee en natuurlijk ontbreekt ook de warme chocolademelk met slagroom en glühwein niet, ook een oliebollenkraam mag natuurlijk niet ontbreken.

Zondag is de markt nog tot 17.00 uur geopend. Er zijn diverse standhouders aanwezig, zoals stylist Frits Hoogers, Stadsdrogist Raalte, Jemako, Went Glasatelier Deventer, Dijkman Energy Systems en van Bruggen Koffie.

Verschillende koren verzorgen optredens.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.